Uuden
logon
suunnittelu

Logo on brändisi kuvallinen kiteytymä.

Graafinen tunnus kertoo ihmisille nopeasti, keitä olette. Pelkällä logolla yrityksesi ei pysty vielä viestimään. Siksi logon suunnittelun yhteydessä määrittelemme aina lisäksi värimaailman ja typografian eli fontit. Yhdessä nämä kolme osa-aluetta muodostavat perustan brändisi visuaaliselle ilmeelle. Kaiken suunnitellun koostamme sinulle yhdeksi ohjeistoksi. Valmiissa logopaketissa on kaikki tarvitsemasi väri- ja tiedostomuodot.

Vanhan logon uudistaminen

Kun olemassa oleva logosi kaipaa pientä freesausta tai perusteellista päivitystä, olemme apunasi. Käymme samalla läpi myös muut visuaalisen identiteetin osiot, jotta yrityksesi ilme muodostaa ehjän kokonaisuuden uudistuneen tunnuksen kanssa.

Mitä logon suunnittelu maksaa?

Logon suunnittelun hintaan vaikuttaa se, onko kyseessä kokonaan uuden visuaalisen identiteetin suunnittelu vai yritystunnuksen kevyt ehostus. Arvioimme aina tapauskohtaisesti tarpeen ja teemme siihen soveltuvan ehdotuksen.

Tyypillinen uuden visuaalisen ilmeen suunnittelun kustannusraami on 2.000 – 7.000 euroa+alv.

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.