Siirry sisältöön

Brändituotteiden ja tuotantojen suunnittelu

Brändituotteiden suunnittelu

 1. Tarpeen ymmärtäminen ja konsepti

  Erilaisten brändituotantojen suunnittelun prosessi alkaa kuuntelemalla mikä asiakkaan tarve sillä hetkellä on, tai jos yhteistyö asiakkaan kanssa on jatkunut pitkään, heitämme usein ilmoille ajatuksia kuinka brändi voisi revitellä entistäkin kovempaa. Jos emme ole entuudestaan tuttuja, tutustumme aina brändiin, sen viesteihin ja visuaalisiin elementteihin ja teemme siitä brändituotteiden kautta entistäkin elävämmän.
 2. Luova suunnittelu ja tuotteen havainnollistaminen

  Suunnittelemme visuaalisesti vaikuttavia ja merkityksellisiä brändituotteita, jotka erottuvat kilpailijoista ja resonoivat kohderyhmänne kanssa. Kyselemme paljon ja teemme perusteltuja ehdotuksia siitä, kuinka saavutamme halutun lopputuloksen. Meiltä ei tarvitse ostaa sikaa säkissä, vaan teemme aina vedoksen miltä tuote tulisi näyttämään. Kun yhteinen sävel on löydetty ja mahdolliset korjaukset tehty, laitamme idean ja brändin merchandisen elämään tuotannossa.
 3. Tuotanto ja lanseeraus tai käyttöönotto

  Tiiviissä yhteistyössä kanssanne ja valittujen tuotantokumppaniemme kanssa, varmistamme, että jokainen tuote valmistetaan juuri niin kuin pitää eli pidämme huolen, että tuotteet ovat priimaa. Jatkuvalla ja hyväksi havaitulla yhteistyöllä pystymme varmistamaan, että kaikki tuotteet ovat valmiita ja viimeisen päälle, kun ne on aika lanseerata tai viedä käyttöön.

Brändituotteet eli brändin oma merchandise vahvistaa brändin läsnäoloa

Brändituotteiden suunnittelu on avainasemassa, kun halutaan vahvistaa brändin läsnäoloa ja yhtenäisyyttä kaikissa kohtaamisissa asiakkaan kanssa. Meidän tehtävämme on luoda muistettavia ja vaikuttavia brändituotteita, jotka tukevat liiketoimintanne kasvua ja vahvistavat asiakassuhteita.

Olipa kyseessä myynnin esitteet, messuseinät, pakkaussuunnittelu tai käyntikortit, tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka kertovat brändinne tarinan ja välittävät sen arvot. Erikoistumme brändituotteiden suunnitteluun ja varmistamme, että jokainen tuote heijastaa brändinne parhaita puolia, auttaen erottautumaan kilpailusta ja luomaan kestävän vaikutuksen.

Esimerkkejä brändituotteista ja -tuotannoista:

 • Messuseinät ja -materiaalit
 • Pakkaussuunnittelu
 • Julisteet ja roll-upit
 • Beachflagit, kyltit ja muut tapahtumamarkkinoinnin tuotannot
 • Brand art ja -design tuotannot
 • Erilaiset brändinmukaiset sisustus- tai alueen somistus tuotannot
 • Merchandise-tuotteet
 • Brändätyt hatut, t-paidat ja muut vaatteet
 • Brändätyt tarrat, magneetit ja muut oheistuotteet

Miltä näyttää, kun prosessi
kanssamme toimii?
Katso, niin tiedät.