Siirry sisältöön

Digimarkkinoinnin hallinta

Digimarkkinoinnin hallinta

 1. Tavoitteita tukevan strategian kehittäminen

  Räätälöimme digimarkkinoinnin strategian, joka ottaa huomioon yrityksenne nykytilan, tavoitteet, kohderyhmän ja kilpailutilanteen. Tässä vaiheessa määritämme optimaaliset digimarkkinoinnin kanavat ja keinot, jotka voivat olla esimerkiksi sosiaalisen median markkinointi, hakukoneoptimointi (SEO), maksullinen mainonta (SEM) ja markkinnoinnin automaatio kuten sähköpostimarkkinointi.

  Strategian tavoitteena on luoda yhtenäinen ja tehokas suunnitelma, joka tukee asiakkaamme kokonaisvaltaista markkinointia ja auttaa saavuttamaan mitattavia tuloksia verkossa.
 2. Toteutus ja monikanavainen hallinta

  Ymmärrämme digitaalisen markkinoinnin monimutkaisuuden ja tarjoamme asiantuntijuutta monipuolisesti eri digimarkkinointikanavien kautta tehtävään mainontaan. Toteutamme jatkuvaa digimainontaa sekä kohdennettuja kampanjoita, jotka on suunniteltu erityisesti houkuttelemaan ja sitouttamaan valittuja kohderyhmiä.

  Yhdistämällä brändi-identiteetin, visuaalisen tuotannon ja mainonnan strategian, saamme kasvatettua asiakkaan liiketoimintaa suunnitellusti.
 3. Analyysi, optimointi ja raportointi

  Digimarkkinoinnin hallinnan prosessi sisältää myös tulosten analysoinnin (KPI:t), kampanjoiden jatkuvan optimoinnin ja säännöllisen raportoinnin. Analysoimme kerättyä dataa ymmärtääksemme, mitkä toimenpiteet toimivat parhaiten ja missä on parantamisen varaa. Tämä lähestymistapa mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.

  Prosessimme varmistaa, että digimarkkinointistrategia on aina ajan tasalla ja tukee yrityksenne markkinointia. Luomme aina kattavat raportit, jotka esittelevät selkeästi saavutetut tulokset, tarjoten samalla oivalluksia ja suosituksia tulevia toimia varten.

Monikanavaista digimarkkinointia ja mainosten hallinnan asiantuntemusta brändisi tukemiseksi

Digimarkkinoinnin tiimimme koostuu alan rautaisista ammattilaisista, jotka työskentelevät päivittäisellä tasolla asiakkuuksiemme parissa. Tekemisemme ydin on parantaa asiakkaidemme tuloksia, kasvattaa heidän liiketoimintaansa sekä kehittää mainonnan ratkaisuja heidän valitsemissaan digimarkkinoinnin kanavissa. Osaamisemme ja kokemuksemme sekä analytiikasta saatavien tuloksien pohjalta pyrimm jatkuvasti tarjoamaan perusteltuja kehitystoimenpiteitä digitaaliseen markkinointiinne.

Asiakkaanamme käytössänne on Google-mainonnan monipuoliset digimarkkinoinnin kanavat sekä vahva osaaminen sosiaalisen median eli SoMen useiden erilaisten alustojen hallinnasta, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn tai TikTok. Lisäksi suunnittelemme kattavia mainoskampanjoita hyödyntäen esimerkiksi Alma Median, Sanoman tai paikallislehtien tarjoamia digikanavia. Näillä tavoitetaan monipuolisesti ja tehokkaasti kohdeyleisö ja taataan tehokkaammin yleinen brändin näkyvyys.

Onko sinulla tarve näkyä ja kuulua, mutta et tiedä mikä olisi tehokkain keino juuri teille? Sparraamme mielellämme kanssasi yrityksesi tavoitteesta näkyä digitaalisessa mediassa ja annamme arvioimme, mistä yrityksesi on hyvä ottaa ensimmäiset askeleet kohti digimaailman valloitusta.

Miltä näyttää, kun prosessi
kanssamme toimii?
Katso, niin tiedät.