Sosiaalinen
media

Me tuotamme yrityksellesi vaikuttavia sisältöjä – teksiä, kuvaa, videota ja ääntä – sosiaalisiin medioihin.

Koulutamme sosiaalisen medioiden ylläpitoon ja sisällöntuotantoon sekä ylläpidämme yrityksesi sosiaalisen median ja mainonnan tiliä. Sosiaalinen media tarjoaa monipuolisen kattauksen vaikuttavia alustoja yritykselle luoda ja kasvattaa omaa digitaalista yhteisöä. Yhteisöä, joka parhaimmillaan toimii jatkuvassa kaksisuuntaisessa yhteydessä yrityksen kanssa.

Some mahdollistaa useita uusia toimintamalleja yritykselle. Asiakaspalvelun jalkautuminen digitaaliseen maailmaan antaa henkilöstölle kanavan keskustella suoraan asiakkaidesi kanssa heille luontevassa ympäristössä luoden parempaa ja henkilökohtaisempaa asiakaskokemusta. Konkreettisimmin sosiaalisen median hallinta näkyy yrityksesi myynnin ja tunnettuuden kasvuna. Yhteisölliset kanavat tarjoavat myös loistavat eväät tuotekehitykseen yhdessä asiakkaidesi kanssa.

Kun yrityksesi sisällöt ja mainonta on kiinnostavaa ja viihdyttävää, myös asiakkaasi jakavat sisältöjäsi omille verkostoilleen ja mainonnan teho moninkertaistuu. Numeraalinen raportointi ja tarkka kohdentaminen tekevät somesta nykypäivän yhden tehokkaimmasta vaikuttamis- ja mainosalustoista. Se on paras ympäristö pitää yrityksesi ajankohtaisena ja mielenkiintoisena.

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.