Sisällön-
tuotanto

Sisältövetoinen markkinointiviestintä pitää yrityksesi ajankohtaisena ja mielenkiintoisena.

Se myös syventää brändiäsi merkittävästi. Tuotamme jatkuvasti tai projektiluontoisesti yrityksellesi monimediaista ja vetovoimaista sisältöä inbound-markkinoinnin tarpeisiin.

Sisällöntuotanto

Hallitsemme viestinnälliset, tiedotukselliset, toimitukselliset ja markkinoinnilliset sisältötarpeet. Puhuttelevan sekä oikeaan muotoon ja mittaan toteutetun sisällön avulla tuotteesi heräävät eloon syvemmällä tasolla ja brändisi löytää yhteisiä keskustelunaiheita kohdeyleisön kanssa digitaalisissa kanavissa. Tuottamamme sisällöt ovat tekstiä, kuvaa tai ääntä tai niiden yhdistelmää julkaisukanavan mukaan.

Lipsuvatko lenkkarisi sisältönäkyvyydestä kisatessasi?

Asiakkaasi ostopolku kiemurtelee syvällä verkon syövereissä Googlen ja suosittelijoiden viitoittamalla reitillä. Kuluttajat ja myös B2B-asiakkaat tutustuvat tuotteisiin, niiden ominaisuuksiin sekä brändeihin yhä perusteellisemmin verkossa ennen ostopäätöstä.

Laadukas digitaalinen sisältönäkyvyys ratkaisee, pyyhkäiseekö asiakkaasi verkossa ohitsesi vai hidastaako hän tahtiaan kohdallasi.

Onneksi sinä voit viittilöidä asiakkaan luoksesi tarjoamalla sisältöä, jolla on hänelle merkitystä: tekstiä tai kuvaa, jotka sisältävät asiakkaasi kaipaamaa tietoa tai tuottavat hänelle tunne-elämyksen.

Laadukkaassa sisällössä riittää potkua pitkäksi aikaa

Sisällön tavoitteena on tuottaa sinulle laadukkaita liidejä, jotka jalostuvat kaupoiksi. Samalla palvelet asiakastasi paremmin.

Laadukkaalla sisällöllä on verkossa pitkä elinkaari, ja sitä voi hyödyntää useita kertoja.
SEO-optimoitu, asiakasnäkökulmasta tuotettu sisältö nousee tehokkaasti Google-hauissa, mikä parantaa yrityksesi näkyvyyttä verkossa. Se toimii myös loistavasti digimainonnan lupauksia lunastavana laskeutumisalustana.

Pelkästään omin voimin toteutettu sisällöntuotanto on usein raskasta. Jatkuva tekeminen edellyttää suunnitelmallisuutta, osaavia tekijöitä sekä ehtymätöntä ideasammiota. Läheltä ei näe aina riittävän hyvin, mikä saa nohevienkin omien tekijöiden lenkkarit lipsumaan jo startissa.

Kuukausimallilla pinkaiset kevyesti tasaiseen matkavauhtiin

Sisällöntuotannon kuukausimallimme on sinulle helppo ja varma tapa kasvattaa yrityksesi vetovoimaa. Tiedät tarkkaan, mitä saat ja milloin sekä mihin hintaan. Jatkuvan tekemisen mallissa tekemistä ohjaa vuosisuunnitelma.

Määrittelemme siihen yhdessä kanssasi yrityksesi kokonaismarkkinointia tukevat tavoitteet ja kohderyhmät, ideoimme sisältöteemat sekä raamitamme, miten, missä ja millä aikataululla julkaisemme sisällöt  ››

  • Some-sisällöt
  • Case-esittelyt
  • Kuvitukset
  • Infograafit
  • Videot ja animaatiot
  • Uutiskirjeet
  • Blogit
  • Verkkosivuston sisällöt

Sen jälkeen päästämme liikkeelle pitelemättömän intohimoisen ja uteliaan luovan tiimimme kirjoittajia ja graafisia suunnittelijoita. He eivät pelkää rutikuivaa aavikkoa tai meren syvyyksiä, vaan puristavat hiekastakin pisaran vettä ja sukeltavat syövereistä aarteen.

Sopiva setti sisältöä liveksi joka kuukausi kiinteään hintaan

Kuukausimallilla saat käyttöösi sovitussa tahdissa priimaa sisältöä maailmalle tuuttaavan resurssin vakiohintaan. Se tasataan ja raportoidaan kolmen kuukauden jaksoissa – eli hyvitämme käyttämättömät tunnit, jos työmäärä alittuu. Jos työmäärä ylittyy, niin sovimme siitä erikseen ja laskutamme ylilmenevät tunnit tasauksen yhteydessä.

Katso kaikki palvelumme

Ota yhteyttä alla olevalla
lomakkeella!

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.