Näy ja
myy
verkossa

Hyvä nettisivusto koostuu kolmesta osasta: designista, sisällöstä sekä tekniikasta.

Nettisivusto on digitaalinen näyteikkunasi ja erittäin tärkeä osa asiakaskokemusta – ellei se ole kunnossa niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin teknisestikin, asiakkaasi kääntävät katseensa nopeasti muualle. Sivustosi tehtävä on kertoa asiakkaillesi mitä yrityksesi tekee, miten se tekee ja miksi se tekee. Sivuston tulee nopeasti herättää luottamus yritystäsi kohtaan ja toisaalta sen tulisi kerätä tietoja mahdollisista tulevista asiakkaistasi, eli liideistä.

Design

Ensimmäinen asia, jonka asiakkaasi näkee, on nettisivustosi visuaalinen ilme, design. Jokainen ymmärtää ensivaikutelman tärkeyden, eikä sitä tule aliarvioida tässäkään yhteydessä. Jos asiakkaasi ei pidä näkemästään, hän päätyy nopeasti painamaan back-painiketta ja siirtyy hakutuloksista kilpailijasi sivustolle.

Skandinaavisen selkeä sekä ilmava nettisivusto hengittää kuten väljästi sisustettu asunto ja antaa vierailijalleen tilaa edetä tungettelematta. Selkeys herättää kävijässä myös luottamusta yritystäsi kohtaan.

Sisältö

“Content is king”. Näin otsikoi Bill Gates esseensä vuonna 1996, eikä ollut ollenkaan väärässä. Sisällöllä sekä sen laadulla on valtava merkitys nettisivustosi toimivuuteen. Vierailijoille tulee käydä selkeästi sekä nopeasti ilmi mitä, miksi ja miten yrityksesi tekee asioita. Ilman hyvää sisältöä sivustosi ei myöskään menesty hakukonemaailmassa (SEO), joissa sisällön merkityksellisyydellä, pituudella sekä avainsanojen käytöllä on suuri vaikutus.

Tekniikka

Sivuston tekninen toteutus on kolmas osa toimivaa kokonaisuutta. Nopea sivusto takaa sekä hyvän käytettävyyden että mahdollistaa hyvän hakukonenäkyvyyden. Hyvä design yhdistettynä nykyaikaiseen tekniikkaan taittuu sekä mobiili- että desktop -näkymiin.

Loppukäyttäjän lisäksi tekniikan on tarkoitus palvella myös sivuston sisältöjen ylläpitäjää. Turhan usein sivustojen ylläpito on liian työlästä, jolloin sitä on hyvä tekosyy laiminlyödä. Toteutamme nettisivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka tarjoaa tietoturvallisen sekä helposti päivitettävän nettisivuston.

Tilaa ilmainen arviointi nettisivujesi kunnosta, niin arvioimme puolestasi edellä mainitut kolme osa-aluetta.

Pyhä kolminaisuus

Näiden kolmen osa-alueen sujuvaan yhteiseloon vaikuttaa oleellisesti käyttäjäkokemus- ja käyttöliittymäsuunnittelu, eli UI- / UX -suunnittelu. UX-suunnittelu ratkaisee ongelmia vastaten kysymyksiin mitä, miksi ja kenelle. UI-suunnittelussa ratkaistaan miten palvelu toteutetaan, kun huomioidaan muun muassa helppokäyttöisyys, käyttäjän toimintatavat, tekniikka ja brändi-ilme.

Lue lisää UI- / UX -suunnittelusta.

Monille yrityksille sivuston tärkein tavoite on liidien eli yhteystietojen keräys myyntiputkeesi. Tasokkaiden liidien kerääminen tarvitsee kaikkia kolmea edellä mainittua osa-aluetta toteutuakseen. Hyvin suunniteltu, kirjoitettu sekä teknisesti toimiva sivusto takaa sinulle mahdollisuudet menestyä kilpailijoidesi joukossa.

Kun verkkosivustot ovat kriittinen osa liiketoimintaa, suosittelemme yrityksellesi selkeää www-strategiaa ennen verkkosivustoprojektin aloittamista. Tällöin verkkosivuston suunnittelutyössä kiinnitetään laajemmin huomiota mm. liiketoimintatavoitteisiin, brändistrategiaan, yrityksen koko viestintään ja käytössä oleviin työkaluihin, selailupolkuihin sekä asiakashankintaan.

Lue lisää strategiapalveluistamme.


Verkkokaupat

Nyt niitä syntyy kuin sieniä sateella – verkkokauppoja nimittäin! Kaupanteko on siirtynyt verkkoon vauhdilla jo useita vuosia, mutta juuri nyt yritykset digitalisoivat omaa toimintaansa super-nopeasti. Muutos on nyt nopeaa ja verkkoon siirtynyt kaupankäynti kulutuskäyttäytymisen nykystandardi.

Liiketoimintasi verkossa

Menestyvän verkkokaupan resepti on pitkälti sama kuin hyvän nettisivun: design, sisältö ja tekniikka.

Mitä verkkokaupan perustaminen vaatii?

  • Kirkasta liikeideasi sekä myyntikanavat
  • Määrittele tavoitteet ja suunnittele miten mittaat niitä
  • Erottaudu kilpailijoista
  • Huomioi tekninen ja visuaalinen suunnittelu (Verkkokauppa on yrityksesi käyntikortti)
  • Valitse sopiva alusta
  • Mieti maksutapa-, jakelu- ja asiakaspalvelukanavat
  • Panosta verkkokaupan sisältöön
  • Huomioi verkkokaupan ylläpito, testaaminen ja parantaminen (liiketoiminta kiittää)
  • Budjetoi myös jatkuvaan asiakashankintaan, eli digimarkkinointiin

Paljonko verkkokaupan perustaminen maksaa? 

Verkkokaupan kustannuksiin vaikuttaa mm. valittu alusta, kaupan koko ja toiminnan luonne. Hyvinkin pienellä päästään alkuun, mutta toimivan ja houkuttelevan kaupan rakentamiseen kannattaa budjetoida minimissään 5 000€ ja isojen kauppojen kohdalla muutamia kymmeniätuhansia euroja.

WooCommerce on helppokäyttöinen ja hyvin skaalautuva alusta

WooCommerce on suosituin verkkokaupparatkaisu, johtuen sen helppokäyttöisyydestä sekä hyvästä laajennettavuudesta. Kauppa asennetaan WordPress -julkaisujärjestelmään, jolloin voit luoda kauppaympäristöön helposti muutakin kuin tuotesisältöä. Kun kauppa sekä muu sivusto toimii samalla alustalla, on sisällön sekä ulkoasun yhtenäisenä pitäminen helppoa ja tehokasta.

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.