Markkinointi-
osasto
palveluna

Ulkoistettu ”in-house” tiimi

Flywheel eli hyrrä-konseptimme on kustannustehokas ja pitkäjänteiseen työskentelyyn tähtäävä yhteistyömalli, tehokas palvelu liiketoimintasi ja markkinointisi luovaan kehittämiseen. Flywheelissä markkinointia johdetaan prosessimaisesti jatkuvalla tekemisellä, joka lähtee tavoitteiden määrittämisestä ja päättyy toimenpiteiden toteuttamiseen. Vaiheet toistuvat nauhamaisesti kuin hyrrän kierre: asetamme tavoitteet, teemme, mittaamme, opimme, asetamme tavoitteet, teemme…

Palvelun myötä saat tueksesi yhden ihmisen osaamisen sijaan kokonaisen tiimin eri alojen ammattilaisia, joista jokainen pyöräyttää kierteeseen oman panoksensa yrityksesi hyväksi. Saat näkemyksen tekniseltä ja digipuolelta sekä luovan alan ja liiketoimintaosaamisen ammattilaisilta.

Luomme markkinoinnillesi vuosikellon ja budjetin, joten kustannukset voidaan jakaa projekteittain tekemisen mukaan tai halutessasi maksat vain yhden kiinteän hinnan, joka lasketaan kuukausitasolla tarvitsemasi työmäärän mukaan.

Palvelu sopii erityisesti yrityksille, jolla ei ole omaa markkinointiosastoa tai markkinoinnin osaajaa tai joka etsii pitkäjänteistä tukea markkinoinnin kehittämiseen.

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.