Uudelleen-
markkinointi

Mitä on uudelleenmarkkinointi?

Uudelleenmarkkinoinnilla eli remarketingilla tavoitetaan sivuillasi vierailleet henkilöt ja muistutetaan heitä tuotteestasi tai palvelustasi, kun he selaavat sisältöä eri verkkosivuilla tai sosiaalisessa mediassa. 

Miksi uudelleenmarkkinointia kannattaa tehdä?

Uudelleenmarkkinointi on tehokas tapa tavoittaa jo hieman lämpimämpiä liidejä, jotka tietävät jo brändisi ja ovat vierailullaan osoittaneet kiinnostusta tarjoamiasi tuotteita tai palveluita kohtaan. Hyvin pieni osa sivustokävijöistä tekee ostoksen tai ottaa yhteyttä käydessään sivulla ensimmäisen kerran! Ostopäätöstä saatetaan harkita tuotteesta riippuen hyvinkin kauan, ja vertailua tehdään joskus pitkäänkin ennen lopullista päätöstä. Remarketing-mainoksilla pidät brändisi potentiaalisten asiakkaiden mielessä sekä ohjaat heidät takaisin sivullesi ja eteenpäin asiakaspolulla. 

Miten uudelleenmarkkinointi toteutetaan?

Uudelleenmarkkinointia voidaan toteuttaa eri tavoilla sen pohjalta, mitä yleisöjä halutaan tavoittaa. Yksinkertaisimmillaan uudelleenmarkkinointiviestiä voidaan näyttää kaikille sivustolla käyneille. Voit myös räätälöidä tarkemmin kohdennetun mainosviestin vain osalle sivustokävijöistä, esimerkiksi tietyn tuote- tai palvelukategorian sivuilla vierailleille. Jos sivustosi kävijämäärä on pieni, uudelleenmarkkinoinnin mediakustannus on hyvin maltillinen.

Dynaamisella uudelleenmarkkinoinnilla puolestaan päästään vieläkin tarkemmalle tasolle – voit näyttää sivustolla käyneelle henkilölle mainoksia juuri niistä tuotteista tai palveluista, joita hän on käynyt katsomassa. Dynaaminen uudelleenmarkkinointi on tehokas mainonnan keino etenkin verkkokaupoille, ja se vaatii toimiakseen suuremman mainospanostuksen.

Voit mainostaa uudelleenmarkkinointiviesteillä eri kanavissa; esimerkiksi Google Display-mainonnan kautta, videomainontana YouTube-mainonnan avulla sekä sosiaalisen median kanavissa. 

 

Ota yhteyttä, niin kartoitamme millainen uudelleenmarkkinoinnin toteutus yrityksellesi sopisi!

Ahooy! Haluan näkyä paremmin digissä!

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.