Display-mainonta

Display-mainonnalla tavoitat kohderyhmäsi kustannustehokkaasti, rakennat tietoisuutta brändistäsi ja ohjaat kiinnostuneet kävijät sivullesi.

Google Display -mainonta

Googlen Display -mainonnalla saat viestisi potentiaalisten asiakkaiden eteen, kun he viettävät aikaa Googlen verkostoon kuuluvilla sivustoilla ja sovelluksissa. Display-mainonnassa voidaan hyödyntää perinteisempien kuvabannerien lisäksi myös teksti- tai videomainoksia.

Miksi Google Display -mainonta?

Soveltuu erilaisiin tarkoituksiin ja ostoputken vaiheisiin

Display-mainonnan tavoitteena voi olla brändin rakentaminen, liikenteen generoiminen sivustolle tai liidien ja konversioiden hankkiminen. Mainonnalla voidaan tavoittaa asiakkaita ostopolun eri vaiheissa; luoda tietoisuutta brändistä ja herättää kiinnostusta ostopolun yläpäässä tai muistuttaa jo sivustolla vierailleita kävijöitä uudelleenmarkkinoinnilla ostopolun myöhemmässä vaiheessa.

Monipuoliset kohdennusmahdollisuudet

Tavoitat kohderyhmäsi Googlen monipuolisten demografia-, kiinnostus- ja ostoaieyleisöjen avulla. Mainonnan näkyvyyden voi kohdentaa tavoitteista riippuen hyvinkin laajasta näkyvyydestä tarkkoihin kohderyhmiin, rajata näkyvyyden vain tiettyihin sijoitteluihin tai mm. maantieteellisen sijainnin, demografioiden ja vuorokaudenaikojen mukaan.

Tavoittavuus ja kattavuus

Googlen Display -verkosto on erittäin laaja ja kattaa maailmanlaajuisesti yli 2 miljoonaa verkkosivua. Display-mainokset voivat näkyä relevanteille yleisöille tuhansien eri sivustojen lisäksi YouTubessa, Gmailissa tai erilaisissa verkostoon kuuluvissa sovelluksissa.

Kustannustehokkuus

Display-mainontaa voidaan ostaa klikkipohjaisesti hinnoiteltuna, jolloin mainosnäytöistä ei makseta mitään – maksat vain, kun kävijä klikkaa mainoksestasi sivulle.

Mitattavuus

Kuten muutakin digitaalista mainontaa, Display-mainonnan tuloksia voidaan mitata tarkasti. Datan pohjalta arvioidaan mainonnan toimivuutta ja tehdään optimointitoimenpiteitä tehokkuuden parantamiseksi.

 

Haluatko parantaa diginäkyvyyttäsi ja kasvattaa sivustosi liikennettä Display-mainonnalla? Ota yhteyttä niin suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi sopivan kokonaisuuden.

Ahooy! Haluan näkyä paremmin digissä!

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.