Digitaalinen markkinointi

Taitavasti suunnitellulla ja toteutetulla digimarkkinoinnilla tulet paremmin löydetyksi kuin kilpailijasi ja saat kohdennettua viestisi tehokkaasti suoraan haluamillesi kohderyhmille.

Digitaalinen markkinointi

Digitaalisen mainonnan tehtävä on lunastaa brändisi tunnettuus verkossa ja lähellä ostoa tai yhteydenottoa.

Taitavasti suunnitellulla ja toteutetulla digimarkkinoinnilla tulet paremmin löydetyksi kuin kilpailijasi ja saat kohdennettua viestisi tehokkaasti suoraan haluamillesi kohderyhmille. Markkinoinnin tuloksia seuraamalla opit uutta kohdeyleisöstäsi ja liiketoiminnastasi.

Vahvuutemme on monialainen osaaminen: olemme yhdistelmä luovaa, koodia ja dataa. Jalkautamme brändisi linjakkaasti mainontaan. Hyödynnämme tuttuja, varmasti toimivia keinoja sekä kokeilemme ja kehitämme uusia alustoja, jotta saat parhaan mahdollisen digitaalisen näkyvyyden. Tavoitteenamme on tarjota yrityksellesi nykyaikaisimmat ja toimivammat ratkaisut.

Huolehdimme kohdeyleisölle räätälöityjen viestien ja mainosaineistojen suunnittelun sekä tuotannon, verkkoanalytiikan mittareiden ja tavoitteiden määrittelyn eri tilanteisiin. Palveluihimme kuuluvat hakusanamainonta (SEM), hakukoneoptimointi (SEO), Display-mainonta, sosiaalisen median mainonta Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä sekä Youtube-mainonta.

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.