Design ja luova suunnittelu

Tunnetta ja tunnistettavuutta.

Meille hyvä design on intohimo – tunnepuolen juttuja, niin kuin pitääkin. Hyvän luovan suunnittelun tunnistat siitä, että sillä on aina myös funktio, sillä pohjimmiltaan se on ongelmanratkaisua.

Vaikka teemme luovaa suunnittelua ja näyttäviä toteutuksia, perustelemme valintamme aina liiketoimintasi lähtökohdista. Luomme brändillesi tarinan, lupauksen ja persoonallisen visuaalisen identiteetin ja markkinoinnillesi vaikuttavan konseptin. Pidämme rimamme korkealle ja luomme kansainvälistä vertailua kestävää jälkeä, jotta sinä voit aina esitellä yrityksesi ylpeydellä.

 

 

Luovat työpajat ja design sprintit

Haluamme myös jakaa luovuutta, sillä uskomme, että luova pääoma on yrityksellesi yhtälailla arvokasta, kuin mikä tahansa muukin pääoma. Vaikka luovuus liitetään yleensä ilmaisuun tai estetiikkaan, yrityksessäsi luova pääoma ilmenee yhteisösi kyvyssä ja halussa reagoida muuttuvaan maailmaan, keksiä uusia tapoja tehdä työtä ja ratkoa ongelmia. Me olemme kouluttautuneita luovan yhteistyön ja ongelmanratkaisun fasilitoijia. Opetamme sinulle ja yhteisöllesi luovan yhteistyön periaatteet, harjoittelemme kymmenien tai jopa satojen ideoiden tuottamista pikavauhtia sekä kuinka ideoista luodaan konsepteja päivän mittaisessa työpajassa.

Työpajoissa ratkotaan liiketoiminnan ongelmia, kirkastetaan strategioita ja visioita ja kehitetään uusia palvelukonsepteja.

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.