Siirry sisältöön

Mikä Ahooy?

Aluksi oli Ad Kiivi, sitten tuli Oddy Inc. ja sitten tuli yrityksen 18. ikävuosi ja ikään kuuluen oman identiteetin kaipuu ja itsenäistyminen. Olitpa oppinut tuntemaan meidät kummalla nimellä tahansa, olemme tänään – enemmän kuin koskaan aikaisemmin – juuri sitä mitä itse haluamme. Uusi nimemme on Ahooy Creative.

Samat tutut kasvot, ihka oma lippis

Sanomme, että muutoksessa ei pidä kadottaa identiteettiään – se pitää löytää. Siksi nimeä ja tyyliä pitää joskus vaihtaa. Sellainen taitaa myös kuulua luovaan persoonallisuustyyppiimme. Ja nuoruuteen. Vaikka läppärin kanteen kertyy tarroja ja maailmassa myllertää, arvot pysyvät. Ja arvojen myötä pysyvät myös ihmiset, jotka ne jakavat. Meillä ne ovat luovuus, perhe ja ilo. Ovat aina olleet.

Viime vuosina te, asiakkaamme, olette iskostaneet tekemiseemme pitkäjänteisyyttä ja tavoitteellisuutta. Ilman luottamusta ja pitkiä asiakassuhteita niin ei olisi voinut tapahtua. Samalla, kun olemme saaneet olla kirkastamassa monien teidän strategioita ja brändiä, olemme alkaneet ymmärtämään omiamme yhä enemmän.

Peiliin katsominen vahvisti tarpeen muutokselle

Peilistä meitä takaisin katsoi monialainen brändi- ja markkinointiosaajien perhe. Koimme, että olimme kasvaneet omaan suuntaamme ja omaan tapaamme toimia ja rakentaa luottamus. Tiedämme, että itsenäisenä toimistona voimme tuottaa enemmän hyvinvointia asiakkaillemme, itsellemme ja yhteiskunnalle.

Ahooy Creative, virallinen uusi nimemme, on tervehdys kaikille luovuutta arvostaville. Maailman merillä huudahduksen tarkoitus on ollut kiinnittää huomio. Se sopii siis myös meille tänne järvien keskelle. Siitä työmme tuotoksissakin loppujen lopuksi on kyse; jotta brändit saisivat ansaitsemansa huomion ja menestyisivät.

Tervetuloa uusi aika, uudet ja vanhat ystävät! Nimi vaihtuu, mutta sama ydinperhe muutamalla uudella erikoishahmolla täydennettynä on valmis luomaan ihmeitä Kuopiossa, Tampereella ja Atlantassa.

Katso mitä kaikkea nykyään teemme!