Siirry sisältöön

Konsta Kurikka

Henkilöbrändi
Mitä teimme: Henkilöbrändi / Brändimanuaali / Verkkosivut

Heittämällä Amerikkaan

Päätimme antaa Kurikan unelmalle ja projektille nimen, joka jättää tulkinnanvaraa, mutta kuitenkin sitoo itseensä kaiken olennaisen. Se on koko brändin punainen lanka, joka määrittää kaikki valinnat niin urheilun kuin henkilöbrändin parissa. Heittämällä Amerikkaan -slogan kertoo tavoitteen ja korostaa Kurikan vahvimman ominaisuuden, heittokäden, merkitystä tällä matkalla.

Brändimanuaali on kokonaisvaltainen paketti, joka tuo suuren yleisön tietoon Konsta Kurikan jo olemassa olevat vahvuudet. Henkilöbrändin rakentaminen on konkreettisesti auttanut yhteistyökumppaneiden haalimisessa ja tuntunut koko Kurikan tiimin mielestä omalta jutulta.

Ota kiinni, jos saat

”Visuaalinen ilme näyttää ammattimaiselta ja yhtenäiseltä, ja tarina on paljon helpompi sisäistää ja ostaa. Tästä ollaankin saatu jo uusilta yhteistyökumppaneilta ihan suoraa palautetta palaverien yhteydessä ja sitä kautta eurojen muodossa. Ahooy loi tällä prosessilla meidän onnistumisen edellytyksen selkeästi korkeammalle, kun mitä ne olivat ennen brändityötä.”

– Juho Vänskä, Konsta Kurikan manageri