Siirry sisältöön

Puijo Ravintolat

Luonto sisätiloissa, retro kodinomaisuus, paikallisuus sekä yksinkertainen muotokieli. Jo ensimmäisissä yhteisissä suunnittelupalavereissa esiin nousi näitä mielenkiintoisia teemoja. Olimme alusta asti innoissamme päästessämme uudistamaan täysin remontoidun Puijon Tornin ravintolamaailman visuaalisen identiteetin.

Käyttäjäkokemus oli kantavimpia avainteemoja kokonaisuuden suunnittelussa. Orgaaniset sisustuselementit, kuten sammaleen tuoma tuoksu, on esimerkki mietityistä kokemuspohjaisista yksityiskohdista. Kokonaisuutta oli suunnittelemassa Markkinointitoimisto Oddy Inc.:n lisäksi suunnittelutoimistot Sisu Interior ja Sisustussuunnittelu Tiina Ruotsi.

Kolmen ravintolan visuaalinen identiteetti pidettiin tyylillisesti samana erottaen ne toisistaan värimaailmojen avulla.

Puijo Ravintolat - Visuaalinen ilme

Elokuussa ravintoloista ensimmäisenä avautui Tornikahvila ja hiljattain myös Torniravintola. Puijon Majaan kohdistuva remontti on vielä kesken, sillä se kokee suurimman muodonmuutoksen niin rakenteiden kuin sisustuksenkin osalta.

Puijo Torniravintola - Visuaalinen ilme

”Puijo Ravintoloiden ilmeen uudistaminen tavoitti todella hyvin ajatuksemme aidosta, luonnonläheisestä, persoonallisesta ja vähän retrosta lopputuloksesta, joka erottuu edukseen. Elementtien skaalautuvuus luo todella paljon monipuolisia käyttömahdollisuuksia ja on ollut iso etu viedessämme visuaalista ilmettä käytäntöön.”

– Erkka Isotalo, Ravintolamestarit.

Puijo Ravintolat Tuottajat

Ravintolamestarit toivottaa kaikki tervetulleiksi nauttimaan henkeäsalpaavista maisemista ja herkullisista lähialueen mauista!

Puijon uusi Tornikahvila huokuu 60-luvun henkeä ja ympäröivän luonnon makuja.

Puijon kokonaan uusittu Torniravintola luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Savon luonto ja tuottajat takaavat raaka-aineiden tuoreuden ja herkullisuuden. Menu vaihtuu jatkuvasti sesongin mukaan. Torniravintolan ylpeys on Puijon lähiruokapöytä, jossa pääset maistamaan monenlaisia paikallisia makuja.

Puijo Ravintolat - Tervetuloa