Siirry sisältöön

Ahooy vahvistaa digitaalisen markkinoinnin palveluitaan – liiketoimintakauppa Talentreen kanssa varmistui

Talentreen digimarkkinoinnin liiketoiminta siirtyy Ahooy Creativelle

Perusteellisen pohjatyön, muutosta valmistelevan suunnittelun ja sopimusten allekirjoittamisen jälkeen voimme reippaasti kertoa uutiset. Ahooy Creative on vahvistanut markkinoinnin palveluitaan liiketoimintakaupassa Talentreen kanssa. Toteutuneen liiketoimintakaupan seurauksena Talentreen digimarkkinoinnin liiketoiminta siirtyy Ahooylle.

Liiketoimintakaupan myötä kolme työntekijää sekä asiakkuudet, joissa he ovat mukana, siirtyvät Talentreeltä Ahooy Creativelle. Nämä ammattilaiset jatkavat edelleen samoissa rooleissa ja asiakkuusprojekteissa kuin Talentreellä ollessaan. Tulevaisuudessa myös Ahooy Creativen muut asiakkaat pääsevät hyödyntämään uusien osaajien taitoja omassa markkinoinnissaan.

Liiketoimintakaupan myötä Ahooy Creativelle siirtyvät digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset Sampsa Daavitsainen, Aatu Junttila ja Marjaana Anttila, jotka aloittavat työt Ahooy Creativen Kuopion toimistolla marraskuun alussa.

Ja nyt kun asia on ilmaistu selkeästi uutiskielellä, haluamme kertoa hieman kaupan taustoista sekä vastata jo etukäteen mahdollisiin kysymyksiin, joita uutinen voi aiheuttaa.

Mitä tämä tarkoittaa asiakkaille?

Ensinnäkin haluamme toivottaa tervetulleeksi jokaisen Talentreeltä siirtyvän asiakkaan. Ymmärrämme, että tieto uudesta kumppanista on voinut aiheuttaa sen, että uutista on pitänyt tavata useampaan kertaan sekä hieroa silmiä ja sen jälkeen ohimoita vähän keskivertomaanantaita enemmän. Asiat eivät kuitenkaan muutu dramaattisesti. Kuten edellä kerroimme, projekteissanne säilyvät samat tekijät kuin jo Talentreellä, mutta nyt pystymme vastaamaan entistäkin paremmin markkinoinnin tarpeisiinne noin 40 brändäyksen, designin ja mainonnan ammattilaisen voimin.

Mikäli olet meille siirtyvä asiakas ja sinulla heräsi kysymyksiä, ota yhteyttä toimitusjohtajaamme Jukka Kekäläiseen (jukka.kekalainen@ahooy.fi). Tulemme myös olemaan jokaiseen siirtyvään asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteydessä mahdollisimman pian. 

Ahooyn nykyisille asiakkaille liiketoimintakauppa ei aiheuta muutoksia. Ainoa muutos on, että meillä on nyt lisää osaavia käsiä, jotka voimme valjastaa käyttöönne. Vahvistimme siis entisestään digitaalisen myynnin ja markkinoinnin osa-alueitamme.

Digitaalinen osaaminen on harkittu panostus

Muutos jännittää aina ja aiheuttaa reaktioita. Siksi haluamme kertoa miksi liiketoimintakauppaan päädyttiin. Olemme vuosien varrella tehneet Talentreen kanssa useaan otteeseen yhteistyötä, ja liiketoimintakauppa on jatkumoa tälle yhteistyölle. Yhteistä molemmille yrityksille on se, että olemme kehittyneet johdonmukaisesti ja sitä mukaan tarkentaneet yritystemme visioita ja vahvistaneet juuri niitä osa-alueita, jotka tukevat tavoiteltavaa päämäärää. 

Talentreen tahto olla selkeästi liikkeenjohdon konsultointiin keskittyvä yritys tarkoitti sitä, että digimarkkinoinnin tiimille tuli löytää uusi koti. Meille tämä liiketoiminnan osa-alue on tärkeä, ja jo nyt toimiva palanen tarjoamassamme palvelukokonaisuudessa. Mahdollisuus kasvattaa osaajien määrää, tehostaa digitaalisen markkinoinnin kehittämistä ja varmistaa digitaalisten palveluiden tarjoaminen myös täysin uusille asiakkaille, oli kokonaisuudessaan yksi selkeistä syistä minkä takia halusimme toteuttaa liiketoimintakaupan ja tarjota uuden kodin Talentreen ammattilaisille.

On hyvin selkeää, että maailman digitalisoituminen ei pysähdy, ja että se tulee olemaan kokoajan yhä merkittävämpi osa brändin rakentamista ja mainontaa. Siksi olimme valmiita panostamaan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin vahvistamiseen, kun meille tarjoutui siihen tilaisuus. Nyt on kasassa entistäkin kovempi paketti osaamista.

Mikäli sinulle heräsi aiheesta kysyttävää, ota yhteyttä jukka.kekalainen@ahooy.fi.