Siirry sisältöön

Ahooy Creative ja Savo Volley syventävät yhteistyötään – Jukka Voutilainen vastaamaan kumppanuuksista!

Ahooy Creativen pitkä markkinointiyhteistyö Savo Volleyn kanssa laajenee jatkossa sisältämään myös myyntiedustuksen, jota johtamaan Ahooy Creativesta on nimetty Jukka Voutilainen.

Brändin kehittämisen ja markkinoinnin lisäksi yhteistyösopimus tarjoaa jatkossa Savo Volleylle myös vastuullisen myyntipäällikön. Kumppanimyynnistä yhdessä Savo Volleyn Antti Siltalan ja Timo Perälän kanssa vastuuta ottava Voutilainen omaa vuosien kokemuksen urheilusta sekä urheilumarkkinoinnista ja työnkuva on tuttu eritoten viimeisiltä vuosilta. Kuopion Palloseuran entinen myynti- ja markkinointijohtaja sai KuPSissa aikaan erinomaisia tuloksia ja pyrkii samaan myös Savo Volleyn kanssa.

”Olemme nyt loppukevään aikana yhdessä ideoineet ja sparrailleet yhteistyön kehittämistä Savo Volleyn kanssa ja päädyimme molemmille osapuolille todella luontevaan ratkaisuun. Henkilökohtaisesti olen todella iloinen, että pääsen tältä osin omassa arjessani jatkamaan myös urheilumarkkinoinnin parissa ja auttamaan Savo Volleyta tulevaisuudessa kumppanuuksien kanssa. Seura on nuoresta iästään huolimatta saanut koko maakunnan esimerkillisesti mukaansa ja toivottavasti saamme yhdessä Sillin ja Timpan kanssa vahvistettua sitoutumista markkinassa entuudestaan ja sitä kautta kenties myös sen kirkkaimman palkinnon ensi kauden päätteeksi seuralle ja sen kaikille faneille – mestaruusliigan mestaruuden maakuntaamme” maalailee tulevaa Jukka Voutilainen.

“On huikeaa saada jo meritoitunut urheilun ja myynnin ammattilainen mukaan meidän myyntiryhmäämme. Meillä on ollut Ahooy Creativen kanssa hieno ja toimiva yhteistyö markkinoinnin sekä brändäyksen osalta ja saamme nyt lisäksi vahvaa osaamista kumppanimyynnin konseptoimiseen ja itse myyntiin. Uskomme, että tämän yhteistyön kautta pystymme seurana entistä paremmin kehittämään kumppanuusverkostojamme ja tuottamaan lisäarvoa markkinassamme” iloitsee laajentuneesta yhteistyöstä Savo Volleyn tuore toiminnanjohtaja Antti Siltala.

Uunituore yhteistyösopimus astuu voimaan heti ja pitää myös jatkossa sisällään Ahooy Creativen Raine Siltalan johtaman kokonaisuuden Savo Volleyn brändäyksen ja markkinoinnin ympärillä. Tiiviin markkinointiyhteistyön kautta ammennetaan tulevaisuudessa lisäarvoa myös seuran kumppanuuksiin.

Lisää tietoa yhteistyöstä ja sen tuomista mahdollisuuksista:

Jukka Voutilainen
045 279 6704
jukka.voutilainen@ahooy.fi (9.5. alkaen)

Raine Siltala
050 350 5223
raine.siltala@ahooy.fi