Siirry sisältöön

Strategiavideo | KPY

Osuustoiminta
Mitä teimme: Strategiavideo

Liike-elämänvoima sai kasvot

Miten esitellä ja avata osuuskunnan toimintaa selkokielellä? Tähän haasteeseen Osuuskunta KPY törmäsi toistuvasti esittäytyessään osuudenomistajille, sijoittajille, omistusyhtiöiden työntekijöille ja ylipäänsä kaikille, jotka kysyivät mikä Osuuskunta KPY oikein on. Kun soppaan lisättiin päivitetty kahden strategian malli, oli aika selkiyttää esittelyä.

Kerrottu ja kuvitettu viesti on aina ymmärrettävämpi kuin luettu. Walk & talk -tyyliin toteutetulla videolla esitellään samalla kertaa paitsi toimintaa myös KPY:n, Novapoliksen ja CoWorkin tiloja, joissa liike-elämänvoima kasvaa.

Antamalla brändille kasvot, viestinnästä luodaan lähestyttävämpää ja humaania. Kahden strategian sekä koko KPY:n kasvoina toimii kaksi ammattinäyttelijöiden esittämää hahmoa: KPY Momentum ja KPY Nova. Näiden hahmojen ulkoinen olemus, puhetapa ja persoonallisuus heijastavat KPY:n brändiä ja liiketoimintaa.

Laadukas videoesittely avaa KPY:n liiketoiminnan ytimen. Se herättää katsojassa positiivista kiinnostusta KPY:tä ja osuuskuntapohjaista toimintaa kohtaan. Videon loppuun voidaan vaihtaa kohdennettuja viestejä tai kehotteita tarpeen mukaan. Näin video kestää aikaa ja on monikäyttöinen, kun KPY viestii liike-elämänvoimasta eri kohderyhmilleen.

Näyttelijät: Atte Antikainen, Heli Lyytikäinen
Video: Nobrainer Films Oy