Siirry sisältöön

Music is my muse | Genelec

Elektroniikka
Mitä teimme: Luova konsepti / Videotuotanto

Genelec – Music is my muse

Genelec on täysin suomalainen ja yksi maailman johtavia ja palkituimpia ammattimaiseen äänentarkkailuun ja -kuunteluun tarkoitettujen studiomonitorien ja aktiivikaiuttimien valmistajia. Geneleciin luottavat tunnetuimmat studiot, artistit ja AV-alan ammattilaiset ympäri maailmaa. Yhtiön filosofiaan kuuluu äärimmäisen puhtaan äänen toistaminen juuri sellaisena, kuin se on alkuperäisesti tarkoitettu. 

Samalla, kun yrityksessä sen jokainen ihminen suhtautuu äänen maailmaan tieteellisellä ja insinöörimäisellä ikuisen parantamisen otteella, Genelecin tuotteista on muodostunut monien luovien alojen ammattilaisten suosikkeja.

Genelec halusi kertoa maailmalle juuri tästä yhteistyöstä ja esitellä G- ja F-sarjan kaiuttimia erottuvalla tavalla. Tehtävämme oli luoda markkinointia varten luova konsepti, jota pystyttäisiin tarvittaessa soveltamaan monien eri luovien alojen esittelyyn. Halusimme kertoa tarinan, kuinka musiikki voi viedä ihmisen toisiin maailmoihin ja toimia lopulta muusana uuden luomisessa.

Genelec oli aikaisemmin tehnyt yhteistyötä yhden Suomen lupaavimman nuoren balettitanssijan, Atte Kilpisen, kanssa. Ja jo lyhyt keskustelu Aten kanssa vakuutti, että hän on oikea henkilö kertomaan tarina, jossa musiikki ja tanssi elävät toisistaan.

Tuotimme Genelecille yhteistyössä Nobrainer Filmsin ja kuvaaja Petra Kuhan kanssa vahvan visuaalisen kuvamaailman kampanjaa varten. Säveltäjäksi ja äänisuunnittelijaksi valitsimme Studio Badmaman Simo Orpanan. Tuotimme kampanjamateriaalit englanniksi ja suomeksi sekä video- ja still-formaatteihin.

Esiintyjä: Atte Kilpinen, tanssija, Suomen kansallisbaletti
Video: Nobrainer Films
Musiikki: Studio Badmama
Valokuvat: Petra Kuha