Siirry sisältöön

LP Kangasala

Urheiluseura
Mitä teimme: Brändistrategia / Brändi-identiteetti / Lanseerauskampanja

Oksalle ylimmälle

Loimme brändistä elegantin ja nöyrästi itsevarman. Seuran visuaalinen ilme rakennettiin tunnistettavaksi. Se on yksinkertainen, mutta monisyinen. Uudessa logossa säilytettiin sääksi, joka on seuralle tärkeä tunnus. Vanhassa logossa sääksi hyökkäsi lentopalloa kohti pitkillä kynsillään. Nyt se lentää ylpeänä rinta rottingilla, katse kohti ylimpää oksaa.

Lisäsimme kielen perusvireeseen erityispiirteitä, kansallisromantiikkaa ja lintukielikuvilla leikittelevää urheilutematiikkaa. Nyt Topeliuksen kesäpäivä Kangasalla runosta inspiraatiota ammentanut brändi on koko Kangasalan oma.

”Yhteistyön tärkein anti oli, että pääsimme itse luomaan ja selvittämään oman identiteettiämme. Ei niinkään päälleliimattua toimintasuunnitelmaa, vaan tehdä asioita, jotka tuntuvat luontevilta itselle ja seuralle. Tämä on tärkeintä kun toimintaa aloitetaan työstämään käytännössä.”

– Jani Huoponen, LP Kangasalan valmennuspäällikkö

Tahto nostaa lentoon, ilo pitää ilmassa

Aitoa välittämistä, kantamista ja jakamista. Samaan suuntaan pelaamista. Sitä, että nostamme kun toinen meinaa pudota. Kannustamme kun rohkeus on loppua. Se tekee meistä joukkueen. Se saa meidät lentämään – niin korkealle kuin silmä siintää.

LP Kangasala on lentopallon naisten Mestaruusliigajoukkue, kovatasoisesta tekemisestä, tarttuvasta ilosta ja todellisesta välittämisestä tunnettu vetovoimainen urheiluyhteisö. Sisterhoodimme on koko Kangasalan ylpeyden aihe, jonka siipien suojissa on myös hyvä kasvaa. Kilpailemme sarjamme kirkkaimmista kärkipaikoista. Vieraspaikkakunnille meidät halutaan tason mittaajaksi ja laadukkaan pelin takeeksi. Kruunupääksi, joka halutaan voittaa hinnalla millä hyvänsä.

Siskoja ja veljiä meille ovat kaikki kanssamme samoin tuntevat. He, jotka haluavat elää kanssamme Kangasalan tarinaa ja nostaa kotikaupunkimme yhdessä oksalle ylimmälle. Yhteisömme kulkee mukana tappioiden ja voittojen hetkillä, tutinaa, tärinää ja elämyksiä tuntien.

Tärkeintä meille on kokea yhdessä ylin ilo, joka syntyy yhdessä tekemisestä ja tavoitteisiin sinnikkäästi ponnistelusta. Haluamme näyttää esimerkillämme, kuinka yhteinen hyvä — elämisen, pelaamisen ja elämysten jakamisen onni — on yhtä arvokas kuin kulta tavoitella.

Valokuvaus: Riia Grasshill