Siirry sisältöön

Kalavapriikki

Elintarvikkeet
Mitä teimme: Brändistrategia / Brändi-identiteetti

Jotta keho, mieli ja luonto voivat hyvin.

Kalavapriikki kasvattaa, jalostaa ja myy korkealaatuista kotimaista kalaa ja kalatuotteita. Yritys hallitsee kalan koko ketjun vesistä lautaselle. Kalaruokatalo pyrkii edistämään aktiivisesti ympäristön, kotimaisen kala-alan ja ihmisten hyvinvointia.

Kalavapriikki on siis kalaruokatalo ja valmistajabrändi, minkä lisäksi se toimii kattobrändinä omille tuotebrändeilleen. Kasvuyrityksen jatkuvasti laajenevan brändivalikoiman johtamiseen tarvittiin brändistrategia ja keinot luoda tunnettuutta toimijalle, joka on kuluttajille hyvinkin tuttujen Kalaonni-tuotteiden takana.

Hyödynsimme työssämme jo Kalaonnin kanssa tehdyn brändityön ohessa tulleita oivalluksia ja selkeytimme brändihierarkian palvelemaan Kalavapriikin tarpeita. Loimme selkeät brändilinjaukset, jotka toimivat ohjenuorana ja työkaluna Kalavapriikki-brändin sekä sen kuluttajabrändien johtamiselle ja kehittämiselle. Nyt brändistrategia viitoittaa tietä kohti vahvaa, ainutlaatuista ja tunnistettavaa brändiä sekä tuotteita, joissa näkyy ja maistuu tekijöidensä intohimo ja ilo.

Kalavapriikin ansiosta parhain ei maksa maailmaa. Sen tuotteet  tehdään tuoreesta kotimaisesta kalasta ja niissä yhdistyvät perinteiset ja konstailemattomat sekä trendikkäät ja yllättävät maut. Rakentamamme uuden brändi-identiteetin ansiosta Kalavapriikilla on nyt keinot näyttää se ja paljon muuta koko maailmalle – niin kuluttajille, ruokataloille, kasvattajille kuin ammattikeittiöille.

Kalavapriikin tarina

Kalaruoka tarvitsee uusia ystäviä. Kala on pudonnut pois monen kaupunkilaisen ja nuoren perheen ruokalistalta, vaikka tutkimusten mukaan kuluttajat haluaisivat syödä enemmän kalaa. Tähän haasteeseen suhtaudumme äärimmäisellä innolla ja palolla. Muutos ei synny sormella osoittamalla, vaan se lähtee liikkeelle jokaisesta keittiöstä, kasvaa iloisista makumatkoista ja positiivisista yllätyksistä.

Kestävästi lähellä tuotettu kalaruoka, uudet reseptit ja perinteiden vaaliminen sekä uusien maailman makujen etsiminen yhteisömme kanssa ovat parasta, mitä me tiedämme. Sen ilon haluamme kantavan lautasille saakka. Siellä onnistumisemmekin lopulta mitataan.

Kalavapriikki-tunnus tarkoittaa, että jokaisen tuotteen erinomaisuuden takaavat ihmisemme. Me rakennamme sinun kanssasi vastuullisen kotimaisen kalaruoan täydellisen laatuketjun vesistä lautaselle – yhdessä, ilolla, käsityötä kunnioittaen ja järkähtämättömin laatuvaatimuksin.

Taataksemme kaloillemme kasvuajan hyvän elämän sekä raaka-aineen puhtauden, turvallisuuden ja nettopositiivisen luontovaikutuksen olemme sitoutuneet yhteistyöhön Benella-kasvattajien kanssa. Benella on kotimaisen kalan ylin laatustandardi, johon muut eivät pysty.

– Kalavapriikki