Siirry sisältöön

Hurtta

Koiratarvikkeet
Mitä teimme: Brändi-identiteetti / Brändihierarkia / Pakkaussuunnittelu / Mainoskampanjat / Sisällöntuotanto

For the love of dogs

Voimme ylpeydellä sanoa, että olemme työskennelleet Hurtan kanssa jo vuosien ajan. Olemme nähneet, kuinka lojaaleja Hurtan asiakkaat ovat brändille, eikä meidän ole vaikea ymmärtää miksi. Hurtan väki suhtautuu intohimoisesti tavoitteeseensa tehdä huippulaatuisia varusteita, joiden turvin koirat voivat nauttia lempipuuhistaan säältä ja lialta suojattuna. Ja sehän Hurtan toiminnassa on taustalla – aito rakkaus koiria kohtaan.

Hurtta luotiin, jotta koirat voisivat nauttia olostaan säässä kuin säässä. Tavoitteena on luoda kestäviä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka sopivat jokaisen koiran ja omistajan elämään ja pysyvät käytössä vuosien ajan. Tuotteet on suunnattu erityisesti haastaviin ulkoilmaolosuhteisiin, mikä näkyy brändin kaikilla osa-alueilla niin viestinnässä kuin visuaalisessa ilmeessä.

A brand built on love

”Yhteistyömme Ahooyn kanssa alkoi vuosia sitten, kun tunnistimme tarpeen katsoa syvälle Hurtan ytimeen ja löytää sieltä olemisemme tarkoituksen ja merkityksemme kuluttajillemme. Ahooyn luovien ja vapaasti ajattelevien ihmisten porukka ymmärsi ja tuki murrosikään kompuroinutta koiraamme sen kiihkeässä identiteetin etsinnässä. He eivät kesyttäneet Hurttaa vaan hoitivat sen kuntoon, sytyttivät sen silmiin palon ja kannustivat matkaan. Matka on jatkunut, kovempaa kuin koskaan. Olemme siitä näille haltijakummeillemme hyvin kiitollisia.”

– Kati Rissanen, Brand Manager, Hurtta

Valokuvaus: Thomas Broumand, Petra Tiihonen