Catch up on our news from the inside which is good for the outside.

Fairytale gone good.

ZINE

IHMESADUT

Ahooy ihmesadut - Raileena Rämäkän & Kauko Maakoalan seikkailut

Raileena ja Kauko – Lottovoittajien lomareissu

29.06.2021

Krooh pyyh, krooh pyyh. Kauko heräsi Raileenan kuorsaukseen. Koala hymyili ja katsoi, kuinka valo tulvi huoneeseen sälekaihtimien läpi. Valon lisä..

Lue lisää ›

Kauko Maakoala ja mannapuuromasis

19.04.2021

Sateenkaari piirtyi taivaalle luoden kauniin teoksen ikkunasta ihasteltavaksi, juuri sopivasti Kaukon jääteehetken lomaan. Koala ei tosin tätä huo..

Lue lisää ›

Raileena ja Kauko – Rohkea Laulu

24.03.2021

Oli pimeää, Kauko käpertyi kylmissään sohvan kulmaan päällään sitruunankeltainen kimono. Hänen teki mieli vissytotia. Viimekeväinen reissu..

Lue lisää ›

Raileenan ja Kaukon suurenmoinen kauppareissu

24.02.2021

Raileena Rämäkkä, 90-vuotias entinen huuliharpunsoittaja, heräili kauniiseen toukokuun aamuun riippukeinustaan. Oiottuaan pitkät jäsenensä hän..

Lue lisää ›

Viimeisimmät julkaisut

Ahooy Creative 20 vuotta – mitä näkyy taustapeilissä?

Mainoksia, jotka taitettiin putkassa. Pikkujouluja Tallinnassa. Autoja, joita ei kehtaa ajaa edes asiakkaan pihaan. Bussimatkoja painotaloon keskusyksikkö sylissä. Laserleikkausta kaasumaski päässä. Ahooy Creative on ilmiö, jota ei voi kirjoittaa – se pitää kokea. Mutta yritetään nyt kirjoittaakin. Ennen kuin puhutaan Saab ysisatasista, kerrataan mistä kaikki alkoi. Yrityksen perustajajäsenten Tatu Ahosen ja Janne Antikaisen tiet törmäsivät … Continued


Lue lisää ›

Työharjoittelu Ahooylla: Teoria käytäntöön aidossa työympäristössä

Työssäoppimisjakson tultua ajankohtaiseksi ajatuksenani oli, että haluan suorittaa sen mainostoimistossa, jossa voin ympäröidä itseni luovan alan kokeneilla ammattilaisilla. Minulla oli vahva intuitio siitä, että Ahooy Creative on se paikka minne haluan oppimaan. Näin ollen Ahooy jäi ainoaksi firmaksi, jonne lähetin oman portfolioni. Ja haastattelun mentyä nappiin, pääsin tänne harjoitteluun.


Lue lisää ›

Ammattilaiseksi alalle, joka ei ole koskaan valmis

Olen aloittanut Ahooyn digitiimissä kesäkuun alussa ja digimarkkinoinnin saralla olen vielä urani alkutaipaleella. Ahooylle pääsin töihin rekrykoulutuksen kautta, jota parhaillaan suoritan. Olen mukana Sarasen eCommerce Pro Grow With Google -koulutusohjelmassa puolen vuoden ajan, joka on yhdistelmä käytännön oppia alan töissä ja koulutusta alan ammattilaisten ohjauksessa. Tällaisen yhteistyön avulla on tarkoitus löytää lisää uusia asiantuntijoita digimarkkinoinnin pariin.


Lue lisää ›

Osaako logosi twerkata?

Kaikki ihmisistä algoritmeihin haluavat liikettä, liikettä, liikettä. Joten miksi et sinäkin laittaisi logoasi liikkumaan? Tai tanssimaan ja vaikka twerkkaamaan?


Lue lisää ›

Lue lisää ›

Uusia kasvoja Kuopion toimistolle sekä hallitukseen

Kuluneen vuoden aikana olemme vahvistaneet tiimiämme kolmella uudella ammattilaisella. Tämän lisäksi hallituksemme kokoonpano on uudistunut. Uusien työntekijöiden myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin kattavammin, ja uusi hallitus tarjoaa merkittävää lisäapua Ahooy Creativen johdonmukaiseen kehittymiseen pitkällä aikajänteellä.


Lue lisää ›
1 2 3 7