Siirry sisältöön

Ahooyn uudet kasvot sekä tuore toimisto esittäytyvät

Ahooy Creative palvelee valtakunnallisesti ja kansainvälisesti Kuopiosta, Tampereelta ja Atlantasta käsin. Kuluneen vuoden aikana olemme saaneet lisävahvistuksia kahteen ensin mainittuun kaupunkiin. Tämän vuoden suuria uutisia oli myös Tampereen uuden toimiston avaaminen.

 

Esittelyssä Account Manager Kirsi Venäläinen

Ahooylle jo useamman vuoden ajalta tuttu Kirsi Venäläinen hyppäsi Kuopion toimistomme menoon mukaan marraskuun alussa. Kirsi johtaa asiakkaidemme markkinoinnin toimia asiakkuuspäällikön tittelillä ja kovalla 18 vuoden kokemuksella elintarvike- ja vähittäiskaupan parista. Edellisessä työpaikassaan Trubella Kirsi vastasi markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta, viestinnästä, myynnin tuesta ja asiakaspalvelun toiminnasta.

– Kun tarjottiin mahdollisuutta siirtyä Ahooylle, tarjottiin iso mahdollisuus oppia uutta – jos en tähän olisi tarttunut, olisi varmasti harmittanut myöhemmin, Kirsi sanoo.

Innokkaaksi leipuriksi osoittautuva Kirsi on myös napsinut kaikki Truben somessa ja verkkosivuilla näkyvät kattauskuvat. Visuaalisen silmän lisäksi Kirsi tuo Ahooylle arvokasta näkemystä siitä, millaista on olla toisella puolella pöytää ostamassa markkinointipalveluja.

Vapaa-ajallaan Kirsi viihtyy perheensä parissa; 5- ja 7-vuotiaat pojat ja reissutöitä tekevä mies pitävät huolen siitä, ettei tekeminen lopu hetkessä. Kaiken välissä Kirsi rentoutuu ja haastaa itseään sekä kärsivällisyyttään golfkentällä. Työkaverina Kirsi kertoo olevansa oman tonttinsa hoitava, toisten osaamiseen luottava ja suhteellisen suorapuheinen.

– Onneksi tunnen ahooylaisia jo ennakkoon, joten uskon löytäväni oman paikkani tästä porukasta ihan sujuvasti.

 

Vihdoin – Tampereen uusi toimisto avattiin Ratinaan

Ei Tampere meille mikään uusi tuttavuus ole. Olemmehan vaikuttaneet Pirkanmaan suunnilla jo useamman vuoden toimistosta, kahviloista, hotellien auloista sekä autotallien nurkista käsin, etsien omaa pysyvämpää tukikohtaa. Mutta miksi juuri Tampere? Koska Helsingissä on tungosta, Turku on todella kaukana ja Vaasassa pitää osata ruotsia. Oulussa ja Tampereessa on jotain samaa kuin Kuopiossa – sukulaissieluisuutta ja rentoa tunnelmaa. Tällä erää siis kohti Tamperetta, Ahooy!

Elokuun alusta alkaen saimme päämme päälle uuden majapaikan ja ympärillemme toimistohotellin mukavuudet, kun avasimme Ahooy Creativen Tampereen toimiston MOW coworking-tilaan Ratinaan. Samalla saimme joukkoomme uuden persoonan, kun Tampereen toimiston vetäjänä aloitti Raine Siltala.

 

Esittelyssä Marketing Manager Raine Siltala

Monessa mukana ollut (ja myös Ahooylle ennestään tuttu) Raine on työskennellyt mainonnan ja markkinoinnin parissa jo 20 vuotta. Tehtäviä on kertynyt mainosasentajasta graafikoksi ja markkinointipäälliköstä asiakkuuspäälliköksi.

Intohimoiseksi itseään kuvaileva Raine halusi lapsena olla ammattiurheilija ja rokkitähti – ja sai elää molemmat unelmat. Nyt hän innostuu siitä, että saa tavata työssään upeita ihmisiä ja toteuttaa yritysten intohimoisia haaveita.

– Työkaverina olen vaativa, mutta kannustava ja osoitan arvostukseni sekä kiitollisuuteni. Tärkeintä minulle on olla ystävä työkavereille Tampereen ja Kuopion tiimeissä, Raine herkistelee.

Raine viettää paljon työaikaa myös Savon suunnilla, luotsaten rakasta Savo Volleyta, joka operoi Kuopiossa. Urheilu- ja musiikkitaustan ansiosta Rainella on verkostoja ympäri Suomen.

– Ihmiset ovat ihania. Joukkueurheilu on kasvattanut pelisilmää, jota pidän erittäin tärkeänä työssäni.

Jostain syystä loput Rainen kuvauksesta taipui Maija Vilkkumaan Satumaa-tangon tahtiin. Pistä siis biisi soimaan ja hoilaa uusilla sanoilla tutustuaksesi Raineen vielä paremmin.

Ahooy-tango

Otan tilaa, tapaan ihmisii
mulla on kaksi korvaa ja yksi rääväsuu
mieli on vilkas, aivot höyryää
mä olen rohkea ja pehmee, annan tilaa avautuu
Älä sano pomoks, mä oon ystävä
mä haen sun luottamusta, vien sinut kuppilaan
mulla on koti siellä mistä näkee Sallaan
mä oon elänyt kuin stara, että voin tehdä mitä vaan

Ja joka yö soitan Ahooy-tangon
ja joskus tuntuu kuin joku huutais apua torilta päin
mä panen taitoni testiin
Mulla on taito mä innostan muita
Ja kun mun ikkunan alla ne huutaa tää ei voi olla näin
mä luotan nokkelaan vitsiin

Mä tahdon paljon ja oon saanutkin
ja mun turha on hukkuu herkkyyteni syöveriin
esillä olosta on moneksi
ja tämän tyyppiset tapaukset hämmennystä herättää
Älä sano pomoks, mä oon ystävä
mä aistin sun mielialat, vien sinut hyviksiin
päällepäin oon karski, mutta myös tosi symppis
mä oon elänyt niin paljon että voin olla mitä vaan

Ja joka yö soitan Ahooy-tangon
ja joskus tuntuu kuin joku huutais apua torilta päin
mä otan tilan haltuuni
Mulla on taito mä innostan muita
ja kun ne vitsitkin joskus loppuu tää ei voi olla näin
mä luotan mun Ahooy-ihmisiin.

 

– Ahooy Creative 11/2020

Header photo credits: MOW Tampere