Siirry sisältöön

Somotec

Teollisuus
Mitä teimme: Brändistrategia / Brändi-identiteetti / Verkkosivut

Kovaan maailmaan luotu

Yli kolmekymmentä vuotta kestäneellä taipaleellaan Somotec on tullut tunnetuksi laadukkaista hitsauslisäaineistaan ja juotteistaan, panssariterästuotteistaan sekä ruostumattoman teräksen peittaustuotteistaan. Somotecin identiteetti oli kuitenkin monilla osa-alueilla jämähtänyt menneisyyteen. Monet asiakkaista näkivät yrityksen vanhanaikaisena, muistelivat menneitä aikoja eivätkä oikein tienneet, mitä kaikkea Somotec oikeastaan tarjoaa.

Kirkastimme brändin ja loimme tavan viestiä itsevarmasti ja ennakkoluulottomasti, mikä kertoo Somotecin uudesta sukupolvesta ja nuorekkaasta asenteesta, mutta myös kokemuksesta sekä asiantuntijuuden pitkästä historiasta.

Maailma kova. Somotec kovempi.

”Ahooy on kova kiinnitys meidän remmiin! Arvostamme heidän tapaansa tehdä töitä ja syventyä asiakkaan yritysidentiteettiin ja liiketoimintaan. He lähestyvät uusia asioita aidolla mielenkiinnolla ja intohimolla, tekevät asiakkaan olon tärkeäksi sekä ovat kauaskantoinen markkinoinnin strateginen kumppani. Työnjälki on laadukasta ja aikataulut pitävät. He ovat kumppani, jonka kanssa on hyvä olla.”

– Ellinoora Riihiluoma, asiakaspalvelupäällikkö, Somotec