Osaako logosi twerkata?

Kaikki ihmisistä algoritmeihin haluavat liikettä, liikettä, liikettä. Joten miksi et sinäkin laittaisi logoasi liikkumaan? Tai tanssimaan ja vaikka twerkkaamaan?

“Animaatio on liikettä. Visuaalista kommunikaatiota, joka sitouttaa katsojaa. Sen avulla ohjataan katsojaa tarinan tai toiminnon läpi ja tehdään viesteistä helpommin ymmärrettäviä.

Animoidut grafiikat ovat yleisesti hyvin sitouttavia elementtejä, joilla kerrotaan tarinaa, visualisoidaan monimutkaisia kokonaisuuksia, viihdytetään ja herätetään tunteita. Animaatio ei ole rajattu mihinkään todellisuuteen, vaan sen avulla voidaan toteuttaa periaatteessa mitä vain. Liikkeen avulla muodot ja elementit valjastetaan kertomaan tarinaa, jonka katsoja voi tuntea.”
– Ville Lappeteläinen, Motion Graphic Designer

Keskimääräinen sosiaalisen median käyttäjä scrollaa huoletta kuvien ohi pysähtymättä hetkeksikään sisäistämään niiden viestiä. Kun mielenkiinto kiinnitetään liikkeellä, ollaan jo puolitiessä voittoon. Ei siis ihme, että video on jo kauan sitten ohittanut suosiossa kuvan.

“Brändityössä on perinteisesti suunniteltu mm. visuaalisia ilmeitä, äänimaailmoja ja tarinoita kuvastamaan yritystä ja sitouttamaan sen asiakkaita. Tällaisena miljoonien näyttöjen aikakautena voisikin pysähtyä miettimään, kuinka yritys kannattaisi tuoda esille myös liikkuvassa muodossa.

Oman liikekielen luominen brändille aukaisee ovet aivan uusille tavoille ilmaista brändin olemusta, persoonaa ja tarinaa. Liikkeellä voidaan luoda asiakkaille uniikkeja kokemuksia, joita ei voi saada aikaan staattisella designilla.”
– Ville Lappeteläinen

Nyt on aika laittaa logot liikkeelle ja hippulat vinkumaan. Animoimalla logon ja muita brändisi visuaalisia elementtejä saamme rakennettua vaikuttavan paketin, joka varmasti jää mieleen. Animaatiota voi käyttää missä tahansa: somessa, videotuotannoissa ja urheilutapahtumissa.

Olemme tehneet logoanimaatioita jo vuosikymmenen ja tiedämme, millainen koreografia sopisi parhaiten sinun brändillesi.

Ota meihin yhteyttä, niin rakennetaan sinunkin logollesi sopiva koreografia.

info@ahooy.fi tai
raine.siltala@ahooy.fi
050 350 5223

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.