Oddy Inc. ❤ Kuopio-Tahko

Oddy Inc:n osaaminen osaksi Kuopio-Tahko Markkinointia

Tästä syksystä alkaen toimistollamme on luovat näppinsä pelissä Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n markkinointitoimenpiteiden johtamisessa. Kuopio-Tahko Markkinoinnin hallitus päätti kesällä, ettei yhtiöön rekrytoida uutta toimitusjohtajaa keväällä irtisanoutuneen Wille Markkasen tilalle, vaan markkinoinnin johtaminen hoidetaan ostopalveluresurssin avulla.

”Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n toimintaa halutaan takaisin lähemmäksi yhtiön perustehtävää, kotimaan matkailumarkkinointiyhtiötä. Oddy Inc:n osaaminen strategisen tason kehittämiseen sekä valmius kehittää Kuopio-Tahko Markkinoinnin ydintoimintoja olivat avainasemassa yhteistyökumppanuuden syntymisessä”, kertoo Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Ville Puustinen.

”Kuopion ja Tahkon brändit ovat kiinnostavia ja kuluttajille laajalti tuttuja. Ensitöiksemme otammekin vastuun markkinoinnin suunnitelmallisuudesta sekä entistä paremmasta digitaalisesta läsnäolosta suoraan kuluttajille”, summaa Oddy Inc:n sekä Kuopio-Tahko Markkinoinnin luova johtaja Tatu Ahonen.

Toimistomme on ottanut haasteen innolla vastaan ja oman osamme Kuopio-Tahko-alueen matkailueurojen kehittämisestä hoidamme huippuresurssein. Päävastuun managementista tulee kantamaan operatiivinen johtajamme Anne Lappalainen.

”Työ on osaltani jo käynnistynyt. Olen tavannut sekä Kuopio-Tahko Markkinointi Oy:n jäseniä että yhteistyötahoja. 10.10. pidämme hallituksen kanssa strategiapäivän, jossa kalibroimme mittarit ja tekemiset tuleville vuosille”, tarkentaa Lappalainen.

Lisätietoja: Anne Lappalainen (operatiivinen johtaja) 040 088 3190 / anne.lappalainen@oddy.fi

Tatu Ahonen (luova johtaja) 050 567 0330 / tatu.ahonen@oddy.fi

 

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.