Nettisivut, verkkosivut, kotisivut, www-sivut ja niin edelleen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Toimivat verkkosivut ovat kuitenkin yrityksellesi elintärkeät ja sellaiset täytyy olla. Miksi?

Tilaa ilmainen kartoitus

Mihin yritys tarvitsee verkkosivuja?

Millaiset sitten ovat hyvät verkkosivut?

Koska verkkosivujen, ja varsinkin omien verkkosivujen, arvioiminen kriittisesti on hankalaa, me tarjoamme sinulle ratkaisun. Me arvioimme ilmaiseksi nettisivusi ja annamme kaupan päälle hinta-arvion millä summalla laitamme yrityksenne www-sivustonne vastaamaan niin asiakkaan kuin teidänkin tarpeitanne.

 

Tilaa ilmainen kartoitus

Solenovo

Solenovon verkkosivustouudistuksen tavoitteena oli esittää Solenovon tuotteet ja niiden sisältö asiakkaalle mahdollisimman hyvin. Tuotteen tietojen esittämiseen ja informaation tarjoamiseen panostettiin, joten Solenovo tarjoaa nyt myös parempaa tuotetukea, joka oli uudistuksen yksi tärkeimmistä tavoitteista.

Verkkosivut

Visuaalinen ilme

OV Lahtinen

OV Lahtiselle toteutetun verkkosivustouudistuksen tavoitteena oli parantaa yrityksen viestintää asiakkaille. Sivujen rakenteen tuli ohjata käyttäjää kohti haluttuja maalipisteitä ja relevantit viestit, jotka osuvat kohderyhmään, olivat tärkeä osa uutta verkkosivustoa. Uudistuksen ohessa tuotiin myös selkeästi esille brändin uusi ilme.

Brändistrategia

Brändi-identiteetti

Brändiohjeistus

Verkkosivusto strategia

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Sales collateral

Selitysvideo

Digimarkkinointi

WWW

Kuopio-Tahko Markkinointi

Verkkosivustouudistuksen tärkein tavoite oli inspiroida ja innostaa paikallisia sekä matkailijoita. Sivujen tuli olla helposti päivitettävät sekä mukautumiskykyiset erilaisten tarpeiden mukaan. Sisällöltään erittäin laajat sivut ovat nyt visuaalisesti inspiroivat ja toiminnallisuudeltaan asiakkaan tarpeiden mukaiset.

Brändistrategia

Sosiaalinen media

Brändi-identiteetti

Kampanjat

Brändi ohjeistus

Digimarkkinointi

Verkkosivustostrategia

Markkinointistrategia

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Markkinoinnin suunnittelu

Kuvitukset

Sisältöstrategia

Videot

Jatkuva markkinoinnin hoito

Miksi antaisit meidän auttaa verkkosivujesi kanssa?

Vaikka kyse on tekniikasta, me olemme ihmisiä ihmisille.

Meidän erikoisalaamme on bisneksen tuominen lähemmäksi ihmistä. Vaikka yrityksesi olisi näennäisesti kondiksessa ja tuotteet ovat timanttia, niin ilman kattavaa näkyvyyttä ja tunnettuutta se on vain bisnes, joka ei maksimoi potentiaaliansa. Me autamme sinua rakentamaan nettisivut, jotka madaltavat asiakkaan kynnystä tulla lähemmäs yritystäsi.

 

Ennen luovia ratkaisuja teemme kattavan arvioinnin ja tutkimuksen. Emme sukella pää edellä pohjaan, vaan otamme aina asiakkaamme vakavasti. Vaikka teemme kaunista jälkeä ja sisältöä, joka soljuu vaivattomasti ruudullasi, se ei tarkoita sitä, että emme tekisi kovasti töitä sen eteen. Esimerkiksi toimialakartoituksen ja saavutettavuuden kiemuroiden selvittäminen vie aikansa, mutta kyseiset osa-alueet ovat äärimmäisen tärkeitä, koska haluamme, että nettisivusi palvelevat erinomaisesti käyttäjäänsä.

Me tiedämme, että on yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet ainoastaan yhteen osa-alueeseen, SEO-optimoituun sisältöön, verkkosivujen rakenteeseen, tekniikkaan tai vaikkapa visuaalisuuteen. Me sen sijaan annamme sinulle kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa visuaalisuus ja käytettävyys istuvat brändiisi ja tekniset ratkaisut sekä tekstisisällöt ovat halutessasi osa verkkosivujen uudistusta.

 

Me ymmärrämme asiakkaitamme kokemuksemme ansiosta. Ei ole väliä tähtäätkö kansainvälisille markkinoille vai haluatko tukevamman jalansijan paikallisessa kilpailussa, me ymmärrämme, ja autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Tilaa ilmainen arvio

Voit soittaa tai laittaa meille viestiä, tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*). Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Kimmo Härkönen

Digital project lead

+358 44 742 5857 kimmo.harkonen@ahooy.fi