Näin me
työsken-
telemme

Vain sinä tunnet bisneksesi parhaiten. Siksi olet tiimimme tärkein jäsen.

Me taas tunnemme ympäröivän maailman mahdollisuudet, sekä keinot kirkastaa kilpailuetusi. Osallistamme kehitykseen aina koko organisaatiosi tärkeimmät avainhenkilöt, ilman siiloja ja hierarkioita. Laittamalla päämme yhteen varmistamme, että uudet ideat eivät ole vain hatusta vedettyjä.

Toimiva markkinointi tarvitsee kiinnostavan brändin

Ilman vaikuttavaa brändiä on vaikea tehdä vaikuttavaa markkinointia tai asiakkaitasi koskettavaa liiketoimintaa. Kun olet kirkastanut oman kilpailuetusi, merkityksesi ja kykysi tuottaa arvoa asiakkaidesi elämään, on siitä helppo kertoa itsevarmasti ja vakuuttavasti myös heille, jotka haluaisit asiakkaiksesi.

Kolme askelta kirkkaaseen brändiin

Haluamme pitää hommat simppelinä ja myös tapamme toimia on sellainen. Luotamme prosessiimme, jonka olemme todistaneet tehokkaaksi ja tuloksekkaaksi. Rakentaessasi brändiä tulet ottamaan kanssamme kolme selkeää askelta. Juuri niitä samoja askelia, joiden varaan myös maailman johtavat ja arvostetuimmat brändit on rakennettu.

Think

Askel yksi, jossa jalostamme ymmärryksen näkemykseksi.

  • Työpaja
  • Tutkimus
  • Analyysi
  • Raportti

Build

Askel kaksi, jossa kirkastamme merkityksen ja ainutlaatuisuuden.

  • Brändistrategia
  • Brändi-identiteetti
  • Brändielementit

Engage

Askel kolme, jossa kerromme uudistuneesta brändistäsi maailmalle.

  • Markkinointi
  • Jalkautus

 

Eikä siinä kaikki!

Vaikka matkasi parhaaksi itseksesi on vain kolmen askeleen mittainen, tarvitset siihen luotettavan oppaan. Ja sen me voimme tarjota. Strategimme, luovat suunnittelijamme ja projektigurumme odottavat innolla pääsevänsä rakentamaan brändiäsi, bisnestäsi ja markkinointiasi. Itse asiassa vain yhden puhelun tai viestin päässä. Joten kun olet valmis muutosmatkalle, huuda Ahooy! Me kuulemme.

Ahooy! Haluan jutella!

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.