Sound superiority

Tilan merkitys.

Genelec on ylittänyt audioalan ammattilaisten odotukset vuosikymmenien ajan. Yhtiön omistautuminen käyttäjilleen sekä totuudenmukaiselle äänentoistolle johti siihen, että Genelecistä tuli alan ensimmäisiä suuryrityksiä. Genelec Pro at Homen ansiosta, yrityksen uraauurtava tekniikka antaa taiteilijoille mahdollisuuden luoda ääntä, joka kuulostaa oikealta lähes missä tahansa kuunteluympäristössä.

Pro at Homen ansiosta Genelec antaa käyttäjilleen yhä enemmän mahdollisuuksia luoda ammattilaistason ääntä mukavimmissa, luonnollisimmissa ja inspiroivimmissa tiloissa, eli heidän omissa kodeissaan. Pro at Home tulisi lanseerata siten, että se inspiroi jokaista ammattilaistason äänentoistoa arvostavaa asiakasta. Siinä hetkessä me tulimme mukaan auttamaan.

”We are all globally connected now and no generation has had the possibilities that we have – the possibility to be inspired, to create, and to share with the world instantly.”
–Siamäk Naghian, Genelec Managing Director

Pro at Home.

Genelec tarjoaa nyt ammattimaisen äänistudion kotiolosuhteisiin, johon sisältyy kaikki korkealaatuisista varusteista erinomaiseen akustiikkaan. Ammattilaisten äänistudiot eivät tietenkään ole poistumassa mihinkään, mutta maailmanlaajuinen pandemia laittoi meidät miettimään missä ja miten työskentelemme.

Viime aikoina uudet lahjakkuudet ja uudet tavat luoda taidetta ovat kasvaneet räjähdysmaisesti. Nämä lahjakkuudet ja heidän innovaationsa ovat syntyneet kotona, heidän omissa tiloissaan. Pro at Home on täydellinen ratkaisu näihin tilanteisiin. Näimme tässä potentiaalin videosarjalle, joissa nämä lahjakkuudet saavat puheenvuoron.

Pro at Homen lanseerauksen yhteydessä meidän oli kuitenkin kunnioitettava ammattilaisia ja ammattistudioita. Meidän oli varmistettava, että Genelecin käyttäjät tietävät, ettemme pyri korvaamaan ammattistudiota. Sen sijaan Genelec tarjoaa nyt, Pro at Homen ansiosta, käytännöllisen ratkaisun yhä useammalle taiteilijalle jokapäiväiseen tekemiseen. Halusimme kuitenkin varmistaa, että audioammattilaiset ja kaikki muut äänen parissa ammatikseen työskentelevät ihmiset ajattelevat Pro at Homea ammattilaistudion luonnollisena jatkeena.

Luo omassa tilassasi. Me tuomme äänen.

Pro at Homen ytimessä on Genelecin tarjoaman tekniikan kyky kesyttää vaikea huoneakustiikka. Tämä antaa audioalan ammattilaisille mahdollisuuden työskennellä lähes missä tahansa. Varsinkin tiloissa, joissa he tuntevat itsensä eniten inspiroituneiksi.

Koska tavat, joilla audioammattilaiset ja taiteilijat työskentelevät, muuttuvat. Ja koska heidän tarpeensa sopeutua muutokseen tapahtuu silmiemme edessä, halusimme jakaa oikeita tarinoita oikeista taiteilijoista, jotka luottavat Genelecin luomaan ammattitason ääneen kotioloissaan.

Julkaisukampanjamme ensimmäinen video dokumentoi Genelecin toimitusjohtajan Siamäk Naghianin horjumattoman uskon siihen, että kuka tahansa voi luoda ammattimaista ääntä kotona. Onnistuimme vangitsemaan hänen intohimonsa ja aidon halunsa innostaa kaikkia äänen- ja musiikintekijöitä. Siamäkin jakamat ajatukset olivat käsikirjoittamattomia, mikä poikkeaa täysin siitä miten tavallisesti työskentelemme. Hänen ajatuksensa kuitenkin kertovat mielenkiintoisen tarinan Pro at Home -konseptin syntymisestä.

Siamäkin esipuhe on lanseerauskampanjan ensimmäisen video ja punainen lanka, joka nivoo yhteen loput videot Pro at Home -sarjasta. Lanseerauksen edetessä Genelec on jo julkaissut kaksi jaksoa lisää Pro at Home -videosarjaan. Toinen jaksoista esittelee hittimuusikko Luis Bellin ja toinen keskittyy DJ ja tuottaja Joel Corryyn. Tulevaisuudessa videosarjassa on luvassa lisää ammattilaisia, jotka ovat työskentelevät kotonaan Pro at Homen ansiosta.

Luova työ, jonka esittelimme Genelecin maailmanlaajuiselle tiimille, sai erittäin hyvän vastaanoton. Genelec tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaidensa kanssa, ja he olivat innoissaan mahdollisuudesta herättää luova konsepti eloon maailmankuulujen taiteilijoiden avustuksella, jotka luottavat Genelecin tuotteisiin päivittäin. Pro at Home -kampanja on lanseerauksensa jälkeen herättänyt paljon kiinnostusta, ja Genelec on saanut useat taiteilijat jakamaan Pro at Home -tarinoitaan muun muassa omilla some-tileillään.

Meille oli virkistävää ja inspiroivaa nähdä, kuinka suurella sydämellä Siamäk henkilökohtaisesti panostaa tähän projektiin, ja kuinka suurella intensiteetillä hän työskentelee oman tiiminsä sekä meidän tiimimme kanssa tämän projektin toteuttamiseksi. Oli kunnia ja etuoikeus saada kutsu hänen kotiinsa, kauniiseen, rauhalliseen ympäristöön, jossa kuvasimme videosarjan ensimmäisen videon.

Genelecin tuotteisiin liittyvä tekniikka ja yrityksen omistautuminen taiteilijoille ja audioalan ammattilaisille ympäri maailman mahdollistavat Pro at Home -palvelun. On jännittävää olla osa projektia, joka auttaa taiteilijoita loistamaan. Projektia, joka täyttää yrityksen vision ja jonka tiedämme vain kehittyvän edelleen, kuten myös Siamäkin omat sanat osoittavat:

”The more I have been recently thinking about the concept of space the more it fascinates me and the more I see it connected to the essence of life. I believe what we are raising is super interesting for a human being. It is connected to every reason we live for. This could be also the seeds of marketing of this age: to help people to find their space. It is the reason why we live and what we do: the purpose of our journey as a human being. It fits perfectly to the philosophy of Genelec too.’”
–Siamäk Naghian, Genelec Managing Director

Strategia:
Megan Järvinen

Creative Directors:
Tatu Ahonen, Ricardo Patino, Julian Levy

Art Director:
Juho Ojala

Tuotanto:
Petra Tiihonen,
Reino Hartikainen, Lauri Aapro, Julian Levy

Asiakkuuspäällikkö:
Hanna Kivijärvi 

Sonic identiteetti:
Sixieme Son

Artisti yhteistyö:
Nikke Osterback

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.