Kohti huippua.

Become a Champion

Vuonna 2015 Vuokatin säätiö halusi muuttaa omistamansa Vuokatin Urheiluopiston toiminnan kestäväksi liiketoiminnaksi. Muiden urheiluopistojen tapaan Vuokatin Urheiluopisto oli elänyt vahvasti valtion rahoituksen varassa. Toimitusjohtajaksi uudelle osakeyhtiölle palkattiin Veikko Halonen, me puolestamme tarjosimme markkinointipäällikkön palveluna.

Vahvuudet tunnistamalla kohti huippua

Vuokatti on ollut kotimaisten ja ulkomaisten kilpaurheilijoiden valmennuskeskus vuosikymmenten ajan. Hyvinvointibrändi palveluineen olisi tarkoittanut aivan uutta aluevaltausta kovasti kilpaillulla alalla. Vuokatti Sport positioitiin kategoriaan, jossa kilpailua ei ole ja jota kukaan ei ollut vielä ottanut omakseen.

Näin syntyi kaksi brändiä: Huippu-urheilijoiden valmennuksen keskittyvä Vuokatti Sport Olympic Training Center sekä sen oheen rakennettu, kuluttajille suunnattu, Vuokatti Sport Resort, joka antaa kaikille urheilun harrastajille mahdollisuuden harjoitella kuin huippu-urheilija.

Vuokatti Sport Resort Oy:n alkuajatus ja visio oli tarjota wellness- ja hyvinvointipalveluja kuluttajille muun toiminnan ohella. Brändityön aikana kirkastui kuitenkin ajatus aktiivisten ihmisten brändistä. Suomessa on paljon aktiivisia liikunnan ja urheilun harrastajia, mutta ei matkailubrändiä, joka palvelisi puhtaasti tätä urheiluharrastajien ja aktiivilomailjoiden kohderyhmää.

Brändi- ja toimintauudistuksen ja uuden markkinointimallin myötä toiminta on kasvanut kannattavasti kaikilla osa-alueilla. Kehityspanostusten myötä Vuokatti Sportista on kasvanut omalla toimialallaan, urheiluopistomaailmassa, suunnannäyttäjä niin taloudellisesti kuin brändillisesti.

Palvelua kaikilla tasoilla

Tiimistämme tuli Vuokatti Sportille tärkeä strateginen kumppani brändi- ja liiketoiminnan kehittämiseen. Olemme vastanneet brändikehityksestä, markkinoinnin suunnittelusta budjetoinnista alkaen, mainonnasta, verkkosivuista ja kaikesta graafisesta tuotannosta. Kun markkinoinnin osaava kumppani on jatkuvasti lähellä ja saatavissa, brändikokemus säilyy mainonnasta aina viimeiseen asiakaskokemukseen saakka. Ja se on yhteistyön suurin vahvuus.

Kaksi brändiä

Vuokatti Sportin alla on kaksi brändiä; kuluttajabrändi Vuokatti Sport Resort ja huippu-urheilijabrändi Vuokatti Sport Olympic Training Center. Vaikka kaksi brändiä kulkevat rinnakkain, ovat ne markkinoinnissa erotettu toisistaan värien sekä erilaisten logojen avulla.

”Olemme yhdessä onnistuneet saavuttamaan Suomessa alan suunnannäyttäjän paikan.”
– Veikko Halonen, Vuokatti Sport, toimitusjohtaja

Vuokatti Sportin ravintola remontoitiin vuonna 2017. Loimme sisustussuunnittelijalle briefin, jotta tilamuutoksista tuli luodun brändikonseptin mukaisia.

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.