The nordic way.

Kaksi haastetta

Toimintansa alussa Air Host Finlandilla oli edessään kaksi suurta haastetta: kuinka tavoittaa kiinteistöjen omistajat ja saada heidät mukaan Airbnb-majoitusbisnekseen sekä kuinka tarjota jotain uutta vierailijoille. Näistä lähtökohdista rakentui Roostin brändikonsepti, joka on tehty pääasiassa loppukäyttäjälle, mutta vahvalla kiinteistön omistajan näkökulmalla.

Ihmislähtöisyys kasvoi koko brändityön pohjaksi

Roostin ihmislähtöinen toimintatapa nousi työn tärkeäksi arvopohjaksi ja erottuvuustekijäksi. Matkailijat ovat ystäviä, asunnot ja kiinteistöt ainutlaatuisia koteja. Kohteen hinta ei sisällä vain majoitusta, vaan myös Roostin henkilökunnan huolenpidon ja vinkit. Asunnon omistajien suuntaan haluttiin viestiä helppoutta – Roostin kanssa ei vaadi paljon alkaa asunnon vuokraajaksi.

Airbnb the Nordic way

Roost strives to make Airbnb Helsinki accommodation experiences easier, safer and richer for all of our friends. We do it with genuine Finnish hospitality, by creating warmth around us, and by letting our actions speak louder than our words.

With Roost, you’re always at home. We don’t just rent you the accommodation, we make unforgettable experiences part of your stay. All of our apartments are carefully screened and selected to meet the high standards of our mission – Airbnb the Nordic way.

Local for a day, friend for a lifetime

Meillä asut kuin kotonasi ja elät kuin paikallinen. Keskellä kaupungin rytmiä, kulttuuria ja ihmisiä. Olitpa vieraanamme päivän tai kuukauden, olet aina ystävämme ja myös meidän ystäviemme ystävä. Siksi voimme tarjota sinulle parhaita paikallisia elämyksiä.

Let your apartment do the work

Airbnb on moderni ja tuloksekas tapa ansaita asunnolla. Kun sinulla on asunto, me teemme siitä bisneksen puolestasi – ilman kiinteitä kuluja.

Tuomme rahat himaan

Huolehdimme puolestasi, että asuntosi tuottaa iloa ja elämyksiä siellä vieraileville sekä rahaa sinulle.

Kaikki kämppäsi puolesta

Vastaamme henkilökohtaisesti asuntosi markkinoinnista, vuokrauksesta ja ylläpidosta – siis käytännössä kaikesta. Sitä vartenhan ystävät ovat.

There’s no place like a Roost Nordic home

Kaikki asuntomme ovat aitoja, pohjoismaisia koteja. Ne on suunniteltu, sisustettu ja varusteltu täysipainoiseen elämiseen suomalaisin vaatimuksin. Se tarkoittaa ainutlaatuista viihtyisyyttä, tyyliä ja käytännöllisyyttä pohjoismaiseen tapaan. Tervetuloa kodin lämpöön.

Roostin vierailijoista vain 15 % on suomalaisia, joten brändityö, ja myöhemmin verkkosivu, tehtiin englanniksi.

Roostille luotu äänensävy on kuin puhetta ystävälle. Roost-kodin tervehdykset sitouttavat, ilahduttavat, tuovat turvaa ja yllättävät matkailijan.

”Roostin Marin kanssa työskentely oli tosi luontevaa ja sulavaa. Molemminpuolinen ammatillinen luottamus antoi tilaa luovuudelle, paransi projektin kulkua ja lopputulemaa merkittävästi. Roost näyttää, mitä on pohjoismainen vieraanvaraisuus.”
– Jaakko Forss, AD, Ahooy Creative

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.