Lanseeraus-
koordinointi

Huolehdimme, että missä tahansa pisteessä maailmassa asiakas kohtaa brändisi, mielikuva välittyy oikeanlaisena.

Koulutamme henkilöstösi, opastamme kumppaneitasi brändin mukaisen materiaalin tuottamisessa tai suunnittelemme esimerkiksi työasut, messuosastot tai toimitilojen ilmeen.

Lanseerauskoordinointi

Brändisi lanseerauksen koordinoinnilla varmistamme, että haluttu mielikuva toteutuu yhdenmukaisesti jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Määrittelemme yrityksellesi imagomarkkinoinnin ja taktisen markkinoinnin suhteen ja mietimme, kuinka brändisi laskeutuu onnistuneesti markkinoille kansainvälisesti tai Suomessa. Osana brändityön johtamista tarjoamme kansainvälisille kumppaneillesi työkalut, joilla he pystyvät tekemään brändin mukaista markkinointia paikallisesti kohdemaassa.

Huolehdimme, että missä tahansa pisteessä maailmassa asiakas kohtaa brändisi, mielikuva välittyy oikeanlaisena. Koulutamme henkilöstösi, opastamme kumppaneitasi brändin mukaisen materiaalin tuottamisessa tai suunnittelemme esimerkiksi työasut, messuosastot tai toimitilojen ilmeen. Halutessasi tuotamme myös markkinointimateriaalit.

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.