Brändi-
identiteetti

Hyvin suunniteltu identiteetti näyttää suuntaa kaikelle tekemiselle yrityksessäsi. Se antaa brändillesi vaatteet ja persoonan, joka tuntuu omalta myös sinusta.

Tunnettuuden ja tunnistettavuuden kivijalka

Kun brändilläsi on vahva perusta ja suunnitelma, brändi-identiteetti on valmis syntymään. Määrittelemme brändille tavoitemielikuvan: millaisena haluat asiakkaasi brändisi mieltävän ja mitä haluat heidän yrityksestäsi ajattelevan? Identiteetin merkitys korostuu kaikissa uusissa kohtaamisissa.

Mielikuvat brändistäsi eivät muutu pelkästään markkinoinnin keinoin. Ne rakentuvat todeksi – tai murenevat – jokaisessa asiakaskohtaamisessa, kasvokkain henkilökuntasi kanssa ja eri viestintäkanavissa. Me autamme sinua jalkauttamaan brändi-identiteetin markkinointiin, tuote- ja palvelumuotoiluun sekä henkilökunnan toimintaan.

Brändi-identiteetti määrittelee kuinka tavoitemielikuvat ensisijaisesti syntyvät. Se tarkoittaa yleensä sekä sisällöllistä tyyliä tai tapaa esittää asioita ja kommunikoida sekä brändin visuaalista ilmettä.

Katso kaikki palvelumme

Haluatko kasvattaa bisnestäsi?
Niin mekin.
Ota yhteyttä.

Ilmoita meille aika, paikka ja varustus niin tulemme paikalle. Kartoitetaan tilanteesi yhdessä, jonka jälkeen kerromme sinulle avoimesti, miten olemme haasteesi kuulleet ja mitä ehdotamme sen ratkaisemiseksi. Se ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen. Jos tiedät mitä jo tarvitset, saat tarjouksemme työstä tämän lomakkeen kautta.